PHYTOMER2018-07-13T09:36:45+00:00

PRODUKTER

PHYTOMER

PRODUKTER

PHYTOMER

PHYTOMER

Phytomer er ægte pionerer og førende inden for marinebioteknologi og benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser. På laboratoriet i St Malo, Frankrig opfinder et team af hudbiologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske medens det miljømæssige påvirkning reduceres.

I behandlingsrummet kombinerer Phytomer skønhedssalonens estetiske effektivitet med den holistiske velvære i en spa. Phytomer adskiller sig ved eksklusive manuelle teknikker kombineret med specifikke professionelle produkter, der er det ultimative i effekten af bioteknologi. De reflekterer 40 års professionel erfaring og er dedikerede til at skabe og undervise i originale, afslappende og utrolig effektive behandlinger.

Effektiviteten af Phytomers produkter og behandlinger er altid videnskabeligt bevist af uafhængige laboratorier. Kvaliteten er bekræftet ved mærkets tilstedeværelse i mere end 10000 saloner verden over. Phytomer fortsætter, år efter år med at tiltrække tusindvis af nye professionelle, der er overvundet af deres ikoniske produkter som f.eks. Oligomer, og deres seneste innovation VMR, det fantastiske top coat indenfor professional hudpleje.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG HER