Om klinikken2018-07-13T09:40:09+00:00

MØD OS

KALUNDBORG HELSEKLINIK

MØD OS

KALUNDBORG HELSEKLINIK

KALUNDBORG HELSEKLINIK

Når du træder ind hos Kalundborg Helseklinik ønsker vi at du oplever en tryghed og behagelig stemning. Vi er stedet hvor du kan læne dig tilbage og slappe af fra en stresset hverdag og modtage en fantastisk oplevelse. Vores mål er, at når du træder ud af vores klinik efter en behandling, skal du vende tilbage til hverdagen med et smil på læben og glæde dig til næste behandling hos Kalundborg Helseklinik.

En af vores fornemste opgaver er at vejlede vores kunder og klienter i valg af produkter og behandlinger. Vi yder en professionel vejledning og er uddannet i vores produktserier så vi med stor præcision, kan udvælge de produkter, der vil gøre den største forskel for vores kunder.

På behandlingsområdet, er vi meget opmærksomme på at lytte til kunden og derigennem få sammensat lige det behandlingsforløb, som kan gøre en forskel fremadrettet. Det har vi mulighed for, fordi vi har en bred vifte af behandlingsformer og har eksterne samarbejdspartnere, vi kan trække på.

Hos os er kvalitet en meget vigtig del af hverdagen. Vi anvender kun produkter med høj kvalitet og har udvalgt vores hudplejeserier ud fra bæredygtighed og med indhold af så naturlige og effektive ingredienser som mulig.

Vi vil gerne levere det bedste til vores kunder og klienter og lægger stor vægt på at de er tilfredse med deres oplevelse, produkter og naturligvis med medarbejderne i klinik og butik. Derfor udarbejdes løbende kvalitetstjek ved hjælp af kundeundersøgelser og vi kan derfor hurtigt tage fat i eventuelle opståede udfordringer.

Jeg har fokus på mine medarbejdere og gør mit til at de trives i butik og klinik, med hinanden og naturligvis med kunderne. Jeg er af den overbevisning at hvis jeg sørger for at mine medarbejdere er glade og tilfredse, så ved jeg at de yder deres bedste over for kunder og klienter i klinikken.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG HER