Mad med værdi2018-07-13T09:27:42+00:00

MAD MED VÆRDI

LIVSTIL

MAD MED VÆRDI

LIVSTIL

MAD MED VÆRDI

Vores helt eget koncept – Mad med værdi – har set dagens lys. Det er stadig en koncept under udvikling, som vi forventer os rigtig meget af. Konceptet er for dig, der har brug for hurtigt at sammensætte kosten i din hverdag ud fra simple principper, hvor du med sikkerhed ved, at din krop får de næringsstoffer den har brug for.

I konceptet ligger også et træningsprogram udarbejdet på basis af oplysninger du skal leverer til vores fysioterapeutstuderende. Du kan vælge at få et hjemme program eller et program til træningscenter. Dit hjemme træningsprogram er sammensat af enkle øvelser og der vil være taget højde for eventuelle udfordringer, du har med din krop. Vores fysioterapeutstuderende har selv i gennem de sidste 7 år, lagt mange timer i træningscenter og er 100% skarp på træningen og kosten i forbindelse med denne, også hvis du ønsker at træne på et højere niveau.

Konceptet består også af en lang række opskrifter, hvor hver opskrift er blevet tildelt en værdi. Ud fra de oplysninger vi får fra dig, tildeler vi dig en sum, som du kan gøre brug af hver dag. På denne måde kan du blandt opskriftsamlingen, sammensætte din daglige kost ret hurtigt, du kan lave madplaner for en uge af gangen og du kan indregne din træning i dit daglige energiindtag.

Vi er desuden i gang med at udvikle et familiespil, der hjælper hele familien til at træffe fornuftige valg og giver en god viden i kost, krop og sundhed.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

TILMELD DIG HER