23 67 77 55 sund@birgittecetti.dk

Tag ansvar for dine medarbejdere

De fleste virksomheder har i dag både hjælpe til rygestop, men har også et program for medarbejdere med et misbrug – som regel et misbrug af alkohol eller andre rusmidler. Men overspisning er også en form for misbrug man ikke skal se bort fra.

Der er samfundsøkonomiske konsekvenser af overvægt både på sundhedsområdet, men også på vores arbejdsmarked. En besparelse på flere områder, både når vi tænker på sygestatestik, hospitalsindlæggelser, medicin og ældrepleje, kan opnås ved vægttab.

Din virksomhed har mulighed for at tegne en virksomhedsaftale med Kalundborg Helseklinik og derigennem hjælpe medarbejderne til vægttab og sundere livsstil – og med vægttab og sundere livsstil, kommer der gladere medarbejdere med mere energi og motivation samt færre sygedage. Med selvtillid vokser humøret og godt humør smitter. Så alt i alt – dine medarbejdere med vægtproblemer har også brug for en hjælpende hånd – overvægt er tit madmisbrug – så kontakt Kalundborg Helseklinik så vi kan finde frem til en løsning der passer til din virksomhed.

Kalundborg Kommune har valgt at køre et pilotprojekt med 3 hold af 6 personer i et vægttabsforløb på i alt 12 uger, hvor vi mødes hver uge og efterfølgende har vi et forløb der hedder HOLD VÆGTEN som er et 12 måneders forløb med 1 mødegang pr. måned. HOLD VÆGTEN forløbet er nyt og er opstået på baggrund af forskningsprojekt på Københavns Universitet. https://www.pressport.com/pressrelease/22507/bevar-vaegttabet-efter-slankekuren

Kalundborg Kommune har nu haft 6 hold af 6 personer igennem vægttabsforløb på 12 uger. Det er blevet til et vægttab for disse 36 personer på i alt 433,4 kilo!!! I gennemsnit har hver deltager smidt over 12 kilo, hvilket må siges at være et helt fantastisk resultat.

Se rapport for pilotprojektet herSe tillæg til rapport for de efterfølgende nye hold og deres 12 ugers forløb her.