23 67 77 55 sund@birgittecetti.dk

Vi er alle i samme båd

Kalundborg Helseklinik har valgt at udbyde vægttabshold på 6 deltagere. Det har vi gjort de sidste par år, med stor succes. Ikke mindst fordi der efter 12 ugers forløbet er tilbud om et 12 måneders HOLD VÆGTEN forløb. HOLD VÆGTEN programmet er nyt og er opstået på baggrund af ny forskning på Københavns Universitet.

Det kan være rigtig svært at tabe sig og bevare motivationen, når man er alene om sit vægttab. Men når man derimod mødes med andre, med samme udfordring som en selv, overvægten, så møder man gensidig forståelse, hvilket er en meget vigtig faktor i et vægttabsforløb.

Der er flere “goder” ved at gå på et hold. Vi opretter en facebook-gruppe til holdet, som anvendes flittigt til gode oplevelser, idéer til mad, sjove vittigheder der relatere til gruppen, almindelig “samtale”, vores ØV’er og selvfølgelig pep-talks og meget andet. Den er en rigtig god hjælp i forløbet og består som regel fremadrettet, da det bliver vores “fortrolige rum” udenfor vores mødetider. Du får et forløb der trygt og sikkert bringer dig ind i en ny og sunder livsstil.

Priser på vægttabsholdene kan være individuelle. Der kan etableres hold af kortere eller længere varighed, dog minimum 8 uger. Vi tilpasser forløbet efter din hverdag ud fra Cambridge 5 Trins plan.

 

12 måneders HOLD VÆGTEN | kr. 1.500,-

HOLD VÆGTEN indeholder bodyanalyse og kostvejledning.

OBS! Ratebetalingsaftale er en mulighed.

12 ugers vægttabsforløb inkl. produkter til 1 uge på Trin 1 | kr. 3.000,-Efter første uge tilpasses forløbet for hver enkelte deltager, og dermed også antal produkter.