23 67 77 55 sund@birgittecetti.dk

Massage

Massagens helbredende kraft

Musklerne udgør ca. 40% af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Affaldsstofferne føres væk fra cellerne

En anerkendt, engelsk læge sammenlignede, for over 100 år siden, massage med et kloaksystem: Et godt kloaksystem holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Holder den sund og ren og leder affaldet ud. Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Alle burde få massage jævnligt

Det er så sundhedsfremmende og befordrende for kroppens led, funktion og velbefindende, at enhver burde få jævnligt massage…… ikke kun for helbredelse, når skaden ER sket, men for at forebygge og fremme velbefindende samt kroppens generelle funktion. Så bestil en tid hos vores erfarne massører og opdag massagens fantastiske effekt for både krop og sjæl.

Altid en god gaveidé til en du holder af

Gavekort købes i klinikken eller ring og bestil et gavekort og vi fremsender gerne til din gavemodtager i DK

Tjek også …