23 67 77 55 sund@birgittecetti.dk

Rikke og Peders Historie

Vores oplevelse med Cambridge Vægtplan starter, da min far, Peder, foreslår at vi sammen tog til et informationsmøde hos Kalundborg Helseklinik. Det virkede overskueligt at gå i gang med, gode produkter og professionel vejledning. Så vi tænkte – Ja, hvorfor ikke? Lad os gå i gang sammen, far og datter. Fyldt med motivation, gik vi i gang dagen efter.

Jeg hedder Peder og er 42 år gammel. Jeg er sygemeldt grundet sklerose, som jeg har haft i 4 år. Sygdommen tager meget af min energi og det, kombineret med overvægt, levner ikke meget overskud i løbet af en dag. Jeg ville gerne kunne lave mere i min hverdag, uden at min sygdom kom i vejen. Jeg tænkte; ”Nu skulle det være”. Jeg ville tabe mig, så jeg kunne få mere overskud. Det ville jo hjælpe både sklerosen og helbredet generelt, og det skulle være nu, inden det blev for sent at gøre noget ved. Vi startede på Cambridge, på trin 1, fuld måltidserstatning, og jeg så meget hurtigt resultater. Både på vægten, men i den grad også mentalt. Jeg har brugt en motionscykel gennem en længere periode, men har aldrig kunne cykle længe af gange, uden at blive meget træt. Efter lidt mere end en måned med Cambridge måltider, nu på trin 2, kan jeg faktisk cykle en halv time uden problemer. Det har været fantastisk, så hurtigt, både at kunne se og mærke de gode resultater.  Jeg er fortsat meget motiveret og er faktisk nået dertil, hvor det ikke længere er en udfordring for mig, at andre spiser søde sager ved siden af mig.

Jeg hedder Rikke og er i fuld gang med at uddanne mig til ernæringsassistent. Jeg er 22 år gammel og kæmper også med overvægt. Jeg sagde ja til, at starte på Cambrige vægtplanen, sammen med min far, Peder. Jeg tænkte, at det var en stor hjælp, at vi gjorde det sammen og derved også kunne støtte og bakke op om vores fælles mål i hverdagen.  Jeg er ung, med hele livet foran mig. Engang i fremtiden, vil jeg gerne have børn, og dem vil jeg gerne kunne have energi og overskud til i hverdagen. Inden vi startede på Cambridge produkterne, lå min energi på et meget lille sted, når jeg var kommet hjem efter en almindelig dag. Jeg ville egentlig bare gerne sove, men nu kan jeg tydelig mærke, at jeg har fået meget mere overskud til at lave noget, når jeg kommer hjem. Jeg får alle de vitaminer min krop har brug for, gennem de 3 måltider fra Cambridge, jeg spiser hver dag. Det har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig! Min Crosstrainer er kommet meget mere i brug og jeg er startet på et Crossdance hold. Jeg er meget glad for, at vi tog den her beslutning og jeg er meget motiveret og ved at jeg nok skal nå min mål. Siden den 17. Januar har Rikke tabt 6,3 kilo og Peder 19,1 kilo. De fortsætter sammen, deres fælles mål om at smide de overflødige kilo.