23 67 77 55 sund@birgittecetti.dk

Vægttab – stort eller lille

Det kan være en stor udfordring at klare et vægttab på egen hånd. Mange kan godt tabe et par kilo uden besvær, men de hopper hurtigt retur på kroppen. Man når til et tidspunkt, hvor det er svært at fastholde motivation og oplever at vægttabet går i stå. Her kan mødet med en kostvejleder blive til et vendepunkt.

Hvis man ønsker at opnå et varigt vægttab, så er vejen at omlægge sin kost. Det er vigtigt at man i denne proces, mødes med sin kostvejleder løbende, for at følge op på dine mål og de udfordringer du møder i hverdagen. Du får råd og redskaber til, hvordan du holder fast i din nye livsstil.

Fordi vi får implementeret nye sunde kostvaner i din hverdag, betyder det ikke at man har lov til bøffer, bearnaise og rødvin – hvis fundamentet er i orden, kan du godt tåle at skeje ud, du vil opleve at både din trang samt pladsen i mavesækken er begrænset.

Hvor mange konsultationer?

Det er meget individuelt hvor mange konsultationer du har brug for. Det afhænger af dine problemstillinger og hvor intensivt du arbejder med at ændre dine kostvaner. I starten anbefaler vi at du kommer minimum 2 gange med 1 uges mellemrum. Herefter hver 14. dag. Når du har gået her et stykke tid, kan der gå længere tid mellem dine konsultationer.