23 67 77 55 sund@birgittecetti.dk

Hvad er hypnose?

Hypnose er den vidunderlige, behagelige tilstand vi alle kender fra dagdrømmeri, eller fra tiden lige før vi sover. Man er vågen og bevidst, men man er så afslappet at man ikke rigtig har overskud til at reagere på sine omgivelser.

Underbevidstheden er nu helt modtagelig, og det er da muligt at lave en terapi på det issue, man ønsker ændret. Der er altid effekt efter første session.

Hypnose er utrolig effektiv mod en masse både fysiske og psykiske tilstande. Mange bliver overrasket over at hypnose kan bruges til så mange tilstande, men det er super nemt og behageligt at komme af med det, der generer i hverdagen.

Hypnoseterapi skaber varig forandringer, fordi de grundlæggende tankemønstre, overbevisninger og følelser bliver forløst og ændret. Når man først har neutraliseret de dårlige mønstre, så kommer de ikke igen.

Priser

Inkl. i prisen for første session er adgang til platform med lydfiler der kan anvendes i 3 måneder af hele familien. Der er mulighed for forlængelse, og lydfilerne bidrager positivt til udviklingen.

Røgfri
Første session kr. 1.800,- og efterfølgende kr. 1.000,- pr. opfølgning (forvent 2-3 opfølgninger)

Andre issues
Første session kr. 1.500,- og efterfølgende kr. 1.000,- pr. opfølgning (intet fast antal, men efter behov)
SPECIELT FOR STUDERENDE med eksamens udfordringer: 25% i rabat